maj 2022.

Регионално такмичењe талентованих ученика

Ученици наше школе били су и ове године успешни на Регионалном такмичењу талентованих ученика по наставним предметима, које је одржано 7. 5. у Врању. Ученик III–4 Марко Перуновић освојио је прво место из историје , а ученик II–1 Милош Радовановић освојио је друго место из српског језика. Честитамо Марку и Милошу и желимо им много успеха у Панчеву на државном такмичењу.

април 2022.

Окружна смотра рецитатора

Окружна смотра рецитатора донела је нашој школи још један успех. Милан Митић, ученик IV–5, освојио је треће место. Честитамо Милану на сјајној интерпретацији песме којом је представио нашу школу!

март 2022.

Успех наших ученика на Окружном такмичењу из историје

На Окружном такмичењу из историје наши ученици су и ове године забележили одличне резултате. Јован Рајковић, ученик четвтог пет, освојио је прво место, а Милош Радовановић, ученик другог два —друго место. Обојица су се пласирали за учешће на Републичком такмичењу. Честитамо Јовану и Милошу на сјајним резултатима, као и предметном професору Милени Манојловић и желимо им много среће и успеха на следећем и последњем нивоу овог такмичења.