У организацији Заједнице економских, правно-биротехничких, трговинских и угоститељско-туристичких школа РС – ЗАЈЕДНИЦА у школској 2023/24. години одржана су 12 Републичких такмичења и један Међународни Сајам виртуелних предузећа.

У уторак, 18. јуна 2024. године, у Дому народне Скупштине РС, одржан је пријем за ученике победнике  свих Републичких такмичења у 2023/24. години. Пријему су присутни и наставници-ментори ученика победника. Организатор пријема ученика и наставника-ментора је Удружење банака Србије, Универзитет Сингидунум и ЗАЈЕДНИЦА.

На пријему су уручене дипломе ученицима и захвалнице њиховим менторима од стране  начелнице сектора за средње образовање Министарства просвете Марије Крнете, директора школа Зорице Маравић, Биљане Ђорђевић, мр Милана Кецмана и мр Милибора Саковића, као и представнице УБС др Слађане Средојевић и представника Универзитета Сингидунум Предрага Обрадовића.

Ученик наше школе Милош Радовановић под менторством професорке Тање Петковић освојио је 2. место из Принципа економије.

Након доделе диплома и захвалница за ученике и њихове менторе, организован је едукативни обилазак здања Дома народне скупштине као и пригодан коктел- дружења.

Овом приликом се захваљујемо покровитељима који су омогућили реализацију овог догађаја Дому народне скупштине РС, Удружењу банака Србије и Универзитету Сингидунум.