10. Сајам виртуелних предузећа под организацијом Економске школе из Пирота, који је трајао од 8. до 10.маја, окупио је ученике и наставнике из 28 градова Србије и Бугарске те је организација имала међународни карактер. Учешће на Сајму узела је и наша школа као ВПД „Rainbow” д.о.о., чије се предузеће бави трговином цвећа и садница на велико.

Сајам је организован уз подршку локалне самоуправе Пирот и Заједнице економских, правно биротехничких, трговинских и угоститељских школа Србије.

Ово ревијално догађање привукло је велики број посетилаца, а наша школа се истакла као изузетан учесник.

Током сајма, посетиоци су имали прилику да се упознају са креативним идејама и иновативним пројектима које су представили ученици. Наше предузеће и ученици су демонстрирали изванредне вештине и таленат, истичући се међу осталим учесницима.

Овај Сајам је био прилика за размену знања и искустава, као и за промоцију предузетничког духа међу младима. Сви учесници су показали висок ниво посвећености и ентузијазма, што је допринело успеху овог догађаја.

Овакве активности имају за циљ да процес образовања осавремене, модернизују и приближе потребама тржишта рада.

Захваљујемо свима који су помогли одлазак наше екипе на Сајам а посебно се захваљујемо Црвеном крсту Лесковац, Браћи Ђокић и Ауто Ици.