Протекла година била је у знаку многобројних успеха, а многи су ученици похваљени за остварене резултате.

Ученик четвртог један Милош Радовановић похваљен је за освојено друго место на републиком такмичењу из принципа економије, шесто место на републичком такмичењу из пословне економије,  треће место из енглеског језика и пласмана на републичко такмичење, друго место на регионалном такмичењу „Знамените личности на новчаницама” и пласмана на републичко такмичење, као и за учешће у Еразмус плус пројекту „Бенефити усклађивања пословања са стандардима ЕУ”. Милош је похваљен и као носилац Вукове дипломе и ђак генерације.

Божица Живковић похваљена је за учешће на републичком такмичењу у одбојци, учешћу у пројекту Еразмус плус и учешћу на Сајму виртуелних предузећа.

Ученик Алекса Божић похваљен је за учешће на регионалном такмичењу „Школа иновативног бизниса”, за учешће у пројектним активностима школе и организацији хуманитарних акција у оквиру рада „Ђачког парламента”.

Ученик четвртог разреда Лука Илић похваљен је за учешће у Еразмус плус пројекту и учешће у ваннаставним активностима школе.

Ученик четвртог разреда Марко Аранђеловић похваљен је због учешћа у пројекту Еразмус плус.

Ученица четвртог разреда Јелена Станимировић похваљена је за освојено друго место на регионалном такмичењу „Знамените личности на новчаницама” и освојено сребрно признање …

Ученица четврто разреда Маша Пешић похваљена је за освојено друго место на регионалном такмичењу „Знамените личности на новчаницама” и освојено сребрно признање..

Ученица другог разреда  Емилија Љубисављевић похваљена је за освојено прво место на регионалном такмичењу Књижевна олимпијада и учешће на републичком такмичењу.

Ученик другог разреда Никола Маринковић похваљен је за освојено треће место на општинском такмичењу из историје.

Ученица другог разреда Сара Ђорђевић похваљена је за освојено треће место на окружном такмичењу уз енглеског језика и пласмана на републичко такмичење.

Ученик првог разреда Сергеј Димитријевић похваљен је за пласман на републичко такмичење из енглеског језика и освојено треће место на окружном такмичењу.

Ученица трећег разреда Леа Ђорђевић похваљена је због редовности похађања наставе у току досадашњег школовања. Ова ученица нема ни оправданих ни неоправданих изостанака.

Ученица трећег разреда Јована Ђорђевић похваљен је за учешће на регионалном такмичењу „Пословни изазов” и освојено прво место на такмичењу у беседништву организовано у част владике Николаја Велимировића.

Ученица другог разреда Катарина Јовановић похваљен је за освојено друго место на шестом такмичењу у беседништву у част владике Николаја Велимировића. За треће место на истом такмичењу похваљена је ученица првог разреда Мина Митић.

Ученик другог разреда Лазар Цветковић похваљен је за освојено 13. место на атлетском такмичењу у дисциплини 100 метара, а ученица Андреа Станковић похваљена је за освојено пето место на државном такмичењу у пливању.

Ученик првог разреда Лука Стојановић похваљен је за освојено прво место на Светосавском турниру у пливању у дисциплини краул.

За учешће на државном такмичењу у пливању похваљен је и ученик другог разреда Петар Ганић.

Ученица другог разреда Миљана Павловић похваљена је за одличан успех са свим петицама, учешће на општинском такмичењу из српског језика и језичке културе и окружном такмичењу из енглеског језика.

Ученица трећег разреда Николија Стефановић похваљена је за одличан успех са свим петицама, учешће у пројектима и волонтирање у Црвеном крсту.

Ученица трећег разреда Марта Николић похваљена је за учешће у пројектима.

Ученица другог разреда Андреа Илић похваљена је за учешће у пројекту Еразмус плус.

Ученица трећег разреда Марија Шуковић похваљена је за учешће на републичком такмичењу у одбојци.

Ученик трећег разреда Матија Богдановић похваљен је за учешће на окружном такмичењу из енглеског језика.

Ученица четвртог разреда Марија Ђокић похваљена је због учешћа на Сајму виртуелних предузећа у Пироту.

Ана Миленковић похваљена је као учесник пројекта Еразмус плус.

Ученици другог разреда Михајло Цветковић и Анђела Тасић похваљени су као ученици који су ову школску годину завршили без изостанака.

Као носиоци Вукове дипломе похваљени су ученици: Јана Митровић, Божица Живковић, Нађа Ђуровић, Милош Радовановић, Ана Миленковић, Анђела Петровић, Сара Цветковић (IV-1), Сара Павловић, Емилија Стаменковић (IV-2), Дарко Стојановић, Мина Цветановић (IV-3), Исидора Коцић, Миљана Младеновић, Маша Пешић, Јелена Станимировић, Милица Спасић (IV-5).

За успех са свим петицама на крају школске године похваљени су ученици: Сара Стојковић, Александра Миљковић, Емилија Станојевић (I-1); Никола Богдановић, Тамара Ђорђевић, Бобан Крстић, Илија Станковић, Новак Стојиљковић (I-2); Стефан Ристић (I-3); Maja Пешић, Ива Ђорђевић (I-4); Ивана Досев, Ања Ђорђевић, Бранкица Живковић, Милица Крстић, Илија Митић, Мина Митић, Дуња Младеновић, Миљана Младеновић, Лена Пејковић, Коста Пешић, Миливоје Стајић, Нина Тошић, Анастасија Станковић (I-5); Кристина Крстић, Наташа Радић (II-1); Кристина Јовић, Ања Стојиљковић (II-2); Андреа Илић, Сања Стевановић, Михајло Милутиновић (II-4); Миљана Павловић, Теодора Стругар, Ања Младеновић, Марко Ранђеловић (II-5); Ива Стојановић, Александра Пешић, Јована Ђорђевић, Марта Илић, Миљана Станојевић, Братислав Стојковић, Ива Радић (III-1);

Тијана Ивановић (III-2); Немања Даниловић, Ивона Рашић (III-3); Јулија Анђелковић, Петра Златановић, Марија Јовановић, Ирина Костић, Петар Петровић, Љубица Станковић, Тереза Цветковић (III-4); Мила Димитријевић, Милица Здравковић, Александра Илић, Михајло Маринковић, Немања Станишић, Леа Ђорђевић, Милица Петковић (III-5).