Данас су на Високој пословној школи у Лесковцу представљени резултати  пројектног такмичења „Школа иновативног бизниса“  из области маркетинга, информатике и гастрономије и проглашени су победници. Пројекат је обухватио велики број стручних школа из јужне Србије и ангажовао велики број ученика пре свега четвртог а и трећег разреда.

Наша школа је пријавила два тима учесника такмичења за област маркетинг – „Израда влога“. Чланови ТИМ-а 2, под менторством наставника Бојане Цветановић и Ирене Дикић, ученици  одељења 4/3:  Јовановић Богдан, Стојковић Катарина, Живковић Нађа, Стаменковић Наташа и ученици одељења 3/2: Емилија Стаменковић и Лара Живковић, освојили су 3. место на такмичењу у веома јакој конкуренцији.

Све похвале заслужује и ТИМ 3, под менторством наставника Каролине Прокоповић и Живојина Прокоповића,  чији су чланови ученици одељења 4/1: Александра Аризановић, Ђорђевић Наталија, Љубић Александра и Стојановић Ј. Теодора и ученици одељења 3/1: Миленковић Ана и Радовановић Милош, који су освојили 4. место.