Рођена сам 14. 11. 1996. године у Лесковцу. Основну школу и средњу Економску школу
„Ђука Динић“ сам завршила у свом родном граду, као и нижу Музичку школу
„Станислав Бинички“. Иако сам готово током целог средњошколског образовања била
сигурна да је мој позив шпански језик и хиспанска књижевност, судбина је имала
другачије планове за мене, те сам 2019. године дипломирала на Економском факултету
у Нишу на смеру Пословно управљање – Међународни менаџмент. Још у студентским данима, бавила сам се различитим активностима. Била сам активан члан Студентског
парламента Економског факултета у Нишу, активан члан ресора за културу Студентске
Асоцијације НОВА и представник ресора у медијима, волонтер у разним хуманитарним
акцијама, учесник Конференције студената економије и Форума младих економиста
Републике Србије. Као неко ко говори три светска језика, а највише нагиње ка шпанском, издвојила бих да сам била кандидат програма Међународне културне размене – Упознај Шпанију (Центар за афирмацију и развој).

Након завршетка студија, одлазим у Мадрид на културно усавршавање, где ми је постављен јасан, али врло одговоран задатак – да представим себе, своју земљу и њену културу, а који сам, може се рећи, обавила са изузетним успехом. Након повратка у Србију, добијам звање – амбасадор културних размена са 15 земаља и заједно са Центром радим на постављању нових стратегија и реализовању истих, али и са кандидатима из Србије и читавог региона. Доказ да се праве ствари вреднују је управо признање које ми је доделио мој град, у октобру 2020. године. За истрајност, упорност, промоцију и очување културне баштине, добитник сам Октобарске награде града Лесковца. Недавно сам имала прилику да учествујем у највећем латиноамеричком пројекту на овим просторима – Међународној летњој школи латиноамеричких студија, организованој од стране: Друштва хиспаниста Републике Србије; Ибероамеричког центра, Филозофског факултета, Универзитета у Новом Саду; Института за европске студије, уз подршку Министарства културе и информисања Републике Србије. Циљ школе је био да, разговарајући са научницима из Латинске Америке, учимо о њиховим областима проучавања (економији, политици, књижевности, историји, социологији, уметности, филологији и правима). Имала сам прилику да пратим предавања професора и светских научника са престижних универзитета и то: Универзитета у Лисабону, Универзитета у Риу де Жанеиру, Универзитета у Мексику, Универзитета у Темишвару, Универзитета у Мадриду, Универзитета у Београду, Универзитета у Бечу, Универзитета у Буенос Ајресу и Универзитета у Монтереју. Са великим поносом могу да кажем да сам изабрана у 125 кандидата из 30 земаља, где ми је поново указана част да представим Србију. Данас живим у Београду и радим за шведску мултинационалну компанију као стручњак за шпанско тржиште.

Добитник сам и признања “Царица Теодора” за извођача српских традиционалних песама – Регион Јужна Србија. Као неко ко врло одговорно приступа сваком задатку, радо се хватам у коштац са новим изазовима и сматрам да сваки човек може да достигне сваки циљ, само уколико жели, верује и упорно стреми ка томе. Темељ мог образовања и васпитања носим из свог родног града и своје средње школе која ме научила да увек будем то што јесам, да храбро корачам, стојим иза својих ставова и будем добар човек. Поносна на то што сам, како кажу медији, “културни аташе наше земље”, а мој животни мото је: „Срећа прати храбре“ и „Вера у себе је прва тајна успеха“.