Дана 13. октобра, Економски факултет је прославио своју  63. годишњицу постојања и успешног рада. Свечана академија поводом Дана Економског факултета одржана је у амфитеатру факултета, где су се окупили декани, ректори, професори и пријатељи како би обележили овај битан догађај.

Поводом тога, Економској школи „Ђука Динић“ додељена је захвалница као једној од школа из које генерацијама уназад долазе најбољи студенти  овог факултета. Директорка школе, Биљана Ђорђевић, је са поносом присуствовала овом догађају и имала је част да прими такво признање као потврду квалитета рада наше установе.

Ово признање нас инспирише да и даље тежимо изванредности у образовању и да останемо део заједнице у којој сарадња игра кључну улогу у остваривању нашег заједничког циља – пружање висококвалитетног образовања.

Истог дана, на Факултету је одржан традиционални међународни научни скуп „Smart and sustainable economy: trends and perspectives“  на коме је учествовало око 100 научних радника из Србије и иностранства.

Ова дивна манифестација није само прилика за славље прошлих достигнућа, већ и за гледање у будућност са надахнућем. На тај начин се додатно учвршћује наша посвећеност образовању и сарадњи са реномираним факултетима као што је Економски факултет у Нишу.