У организацији Школе за развој пословних вештина у Лесковцу је по четврти пут организован Бизнис форум који окупља значајне привреднике са простора првенствено југоисточне Србије, али и шире, нудећи им могућност да из прве руке, од еминентних и доказаних професионалаца чују искуства и размене идеје, а све у циљу јачања сопствених капацитета.

Иницијатор овог форума и оснивач Школе пословних вештина, Ивана Митић окупила је на овогодишњем Форуму значајне предаваче, међу којима се истичу представник Атриа групе Пеђа Јовановић, регионални директор BNI business network internatiola Владимир Церовић, председница Словeначког пословног клуба Данијела Фишаков, као и директорка људских ресурса у Делта холдингу Иванка Новаковић и проф. др Радмило Јанковић, директор Клинике за анестезиологију КЦ Ниш и бројни други излагачи и гости.

Форуму је присуствовало око две стотине учесника а међу њима и представници Економске школе Ђука Динић из Лесковца и то: директорка школе Биљана Ђорђевић, професорке Бојана Цветановић, Бојана Џунић Јосиповић као и ученице 3. разреда Јована Ђорђевић и Ива Милошевић.

Била је ово јединствена прилика да се чују пословна и лична искуства од птофесионалаца који се хватају у коштац са свим изазовима пословања, али и да се унапреде комуникацијске вештине, презентациони капацитети и остваре контакти који могу допринети унапређивању пословања.

Овакав вид умрежавања са социјалним партнерима користан је за школу како за ученике тако и за наставнике јер омогућава директан сусрет са људима из света привреде.